Een gezonde levensstijl en een ideaal gewicht

Detoxen is een goede manier voor het lichaam om een vliegende start te maken naar een actiever, vitaler, slanker en gezonder leven. Het menselijk lichaam is gemaakt om op natuurlijke wijze afvalstoffen af te voeren. Een snelle, haastige levensstijl kan dit systeem echter verstoren. Medicijnen, sigaretten, chemische toevoegingen in onze voeding en andere giftige stoffen worden geheel of gedeeltelijk opgeslagen in uw lichaam. 

Fitter. Meer energie. Detoxen en afvallen.

Onze Gezonde dieet en Vit Shake is een complete en zeer hoogwaardige shake die ook super effectief werkt voor het verwijderen van deze afvalstoffen uit uw vetweefsel en de rest van uw lichaam. Het ondersteunt alle uitscheidingsorganen van je lichaam zoals de lever, nieren, de huid en de spijsvertering. Het bevat een rijke receptuur van plantenextracten die alle schoonmaakorganen van het lichaam ondersteunen. Zodra je darmen, nieren en lever aan het werk gezet worden, ga je dit goed merken. Je voelt je schoon, opgeruimd en vol energie om vet te verbranden! 

Tot en met 31 januari kunt u de shake met €10 korting kopen met kortingscode 3112016

Bestel Nu

 

Vit Shake vol vitamines

Koop nu met de kortingscode voor €10 korting:   

Een gezondere levensstijl. Detoxen en afvallen. 

Als u een gezondere levensstijl wilt, gebruikt u de shake als aanvulling op uw voeding. Wilt u detoxen en afvallen, dan kunt u de Vit Shake als maaltijd vervanger gebruiken. 

U voelt zich na enkele dagen al fitter. Klik op de knop hieronder en gebruik code 3112016 om nu met €10 korting te bestellen.

Bestel hier