Jouw haar test resultaten

Gezond haar begin van binnenuit

Uit de test resultaten blijkt dat je meer vis en eieren kan toevoegen aan je dieet. Visolie is ook een prima manier om de vetverbranding in je lichaam te stimuleren. Als je lichaam overschakelt van koolhydraat naar vetverbranding – on in de energiebehoefte te voldoen – gebruikt je lichaam dus je vetreserves. Hierdoor vermindert je vetreserve en val je af.

Opzich consumeer je voldoende melk en zuivel producten, zorg er wel voor dat dit niet gekookte melk is. Eet bijvoorbeeld Yoghurt. De vis, eieren en Yoghurt bevatten namelijk proteïne. Haar bestaat 95% uit keratine, een soort proteïne. Vul dus je dieet aan met proteïne rijke voedsel, zoals bijvoorbeeld yoghurt, broccoli, spinazie, groene pepers en avocado. 

Uit het onderzoek blijkt ook dat je te weinig fruit en groeten eet en je kunt dus minstens 1 portie fruit per dag toevoegen aan je dieet en tenminste 1 portie groente. Met meer fruit en groenten krijg je meer vitamine B en Jodium. Vitamine B en met name Biotine zorgt voor een sterke structuur van het haar waardoor het minder snel uitvalt en meer eiwitten voor dikker haar. Voeg meer Biotine aan je voeding toe door meer eieren, zalm, Griekse Yoghurt en nootjes te eten. Klik hier recepten voor Zaden en Nootjes repen met boordevol vitamine B en proteïne. Daarnaast is jodium nodig voor de gezondheid van het haar en haargroei. Eet aardbeien, broccoli en spinazie. Lees ook eens onze blog over haar problemen en de daaraan gelinkte vitaminen tekorten.

   

Bovendien blijkt dat de hoeveelheid suiker iets lager zou kunnen. Dit heeft een positief effect op je gewicht, maar ook je haar. Suiker is namelijk niet goed voor je haar. Lees meer hierover in onze blog top 10 voedsel dat slecht is voor het haar. Kijk per dag waarin je de suikerhoeveelheden kan halveren. Vind je dat moeilijk dan kun je onze turbo dieet gebruiken om je gewicht beter te managen en voor extra vitamines en mineralen voor gezond haar. 


Het veranderen van je voeding en het resultaat dat dit oplevert zal langzaam te merken zijn, wil je het resultaat sneller zien ondersteun dan je haar met een haar formule supplement zodat het direct de juiste vitaminen en mineralen krijgt. Tip: Maak een voor en na foto, zodat je het verschil in je haar duidelijker ziet.   

Buiten voeding is haaruitval meestal gerelateerd aan hormoon disbalans en schommelingen, schildklierproblemen, zwangerschap en menopauze. 

Hierover lees je binnenkort meer in onze volgende blog. Blijf op de hoogte via Facebook.  


Haar en (hoofd-)huid

Bestel nu en ontvang 10% korting op dit pakket en Gratis proefmonster van de dieet shake. Gebruik code 3112016 bij het afrekenen.

Optimaal gewicht

Manage je gewicht met de dieet shake. bestel nu en ontvang €5 korting, gebruik code 3112016

Vijf zaden reep

Deze reep bevat Vitamines en Mineralen ter ondersteuning van de gezondheid van je haar.